Marka Haberleri

CEO Cevdet Üretmen: "Deneyim odaklı tasarım artık zorunluluk"

Sektörün önde gelen yöneticilerinden Üretmen, yeni nesil AVM'lerin geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

AVM Gazete Redaksiyon · · 6 dk okuma
CEO Cevdet Üretmen: "Deneyim odaklı tasarım artık zorunluluk"
CEO Cevdet Üretmen: "Deneyim odaklı tasarım artık zorunluluk"
Şu an bu haberi 95 kişi okuyor

CEO Cevdet Üretmen: "Deneyim odaklı tasarım artık zorunluluk" hakkında detaylı haberi okuyorsunuz. Sektörün son dönemde yaşadığı dönüşüm, tüketici davranışlarındaki değişim ve marka yöneticilerinin stratejik kararları, perakende ekosisteminin önümüzdeki yıllarda nasıl şekilleneceğine dair önemli ipuçları sunuyor.

Detaylar

Sektör profesyonelleri ve yatırımcılar bu gelişmeyi yakından izliyor. Önümüzdeki dönemde gerçekleşmesi beklenen yeni atılımlar, hem yerli hem de yabancı oyuncular için stratejik fırsatlar yaratacak.

"Bu adım, perakende sektörümüz için kritik bir kilometre taşı niteliğinde." — Sektör Temsilcisi

Beklenen etkiler

Yatırım kararının önümüzdeki üç yıl içinde sektör genelinde önemli yankı uyandırması bekleniyor. Bağımsız analistlerin raporları, mevcut trendin sürdürülebilir olduğuna işaret ediyor.

  • Operasyonel verimlilik artışı
  • İstihdamda büyüme beklentisi
  • Bölgesel ekonomiye katkı
  • Tüketiciye yansıyacak fiyat avantajı

AVM Gazete olarak konuyu takip etmeye devam edeceğiz.

Bu haberi paylaş